Om mig

Jag som skriver heter Thomas jag har varit intresserad av baseboll sedan slutet av 1990-talet men aldrig spelat själv, men jag kastar och slår en del baseboll på gräsmattan med vänner när jag har tid.

Som det framgår av bloggens titel så håller jag på New York Yankees, men jag älskar att titta på baseboll, oavsett om det är de eller något annat lag som spelar. Problemet är bara att jag inte hinner. Jag gillar även minor league baseboll och där är favoritlaget Staten Island Yankees att sen deras hemmaarena ligger vackert belägen vid vattnet gör inte saken sämre. Där har jag tillbringat en del riktigt härliga basebollkvällar. Svensk baseboll har jag inte lika stor erfarenhet av men jag har varit på ett par elitseriematcher och även sett någon match i södra regionserien. Sannolikt blir det fler! Största basebollupplevelse, utanför en arena var sommaren 2011 då jag besökte National Hall Of Fame i Cooperstown. Magiskt!

2012-07-01-17.12.02

När det gäller sport så tycker jag förutom baseboll om att följa Tour de France, Formel1 samt till viss del amerikansk fotboll. Jag bloggar som mest under basebollsäsongen men det händer att jag skriver lite under perioden november-mars också så om du inte villa missa några inlägg kan du alltid prenumerera på bloggen via e-post eller lägga till den i ditt RSS feed. Hoppas du gillar bloggen!

/Thomas

Kontakta mig via e-post

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s