Nu stöd för MLB.TV i Chromecast

Chromecast är en liten och billig mediaspelare (310 kr) i övervuxen USB-storlek med HDMI utgång som spelar upp material från nätet. Det finns stöd för uppspelning från YouTube, Netflix, Hulu och några tjänster till. Sedan lanseringen av Chromecast har antalet appar alltså varit något begränsat, men det ökar sakta men säkert och sedan april stöds MLB.tv i Googles Chromecast.

För att se baseboll via Chromecast startar man MLB at bat i sin smartphone eller tablet därefter trycker man på cast-knappen och bilden flyttas istället till den skärm där Chromecastenheten är inkopplad. Kvar på skärmen finns fakta om pitches, spelarstatistik m.m. Alltså den information som i vanliga fall brukar ligga ovanpå sändningen. Tyvärr fungerar det än så länge inte att köra sändningen från dator även om det går att köra upp flikar från webbläsaren Chrome i den. Efter att MLB i början av säsongen släppte stödet för min gamla Boxee Box blev det här lösningen för att se baseboll och det fungerar på det hela taget riktigt bra.

Så här ser bilden ut på Chromecast enheten

Så här ser bilden ut på Chromecast enheten

Mlb at bat iOS/Ipad

Mlb at bat iOS/Ipad

 

MLB at bat Android

MLB at bat Android

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, Europa och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s