En dålig start betyder inget, det är i oktober det gäller!

Den här säsongen fick en  lite illavarslande start om man ser till hur det gick för Yankees under spring training och vi fans har dessutom fått vänja oss att se ett alternativt Yankees-lag spela den här säsongen pga alla skadade spelare och då tänker jag främst på nyckelspelare som Derek Jeter, Alex Rodriguz, Mark Teixeira, Michael Pineda och Curtis Granderson. Men under den ordinarie säsongen har det trots det gått ganska bra. Det börjar ordna upp sig helt enkelt. Det är faktiskt en kittlande tanke att de flesta av dessa skadade spelare väntas vara tillbaka i spel någon gång framåt maj eller under sommaren. Jag tror vi kommer att få se ett riktigt starkt Yankees då. Som någon skrev eller sa; ”det viktiga är inte att spela bra under spring training –  det viktiga är att spela bra i oktober!”.


Här är förresten Travis Hafners home run som igår vände matchen mot Arizona Diamondbacks till Yankees fördel och innebar Yankeesvinst. Snyggt! I slutet av klippet kan man även höra John Sterling på WCBS kommentera spelet. (klicka på bilden för att se klippet)

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En dålig start betyder inget, det är i oktober det gäller!

 1. The Loveable Loser skriver:

  Hafner har varit sensationellt bra. Hade stor del även i nattens vinst mot Blue Jays. Har två frågor: När alla stjärnor är tillbaka, kommer Hafner att få spela då? DH-positionen var väl tänk att ha som ”halv vilodag” för bl.a. A-Rod, Jeter och Youk.
  Och, varför kallas han för Pronk ibland?

 2. Thomas skriver:

  Det har verkligen varit Hafner! Hafner! Hafner! den här säsongen! Jag har svårt att tänka mig att Hafner inte skulle få spela när stjärnorna är tillbaka, han är ju designated hitter och det här är ju igen minor league spelare utan ett köp från Cleveland Indians och det hade varit konstigt om man inte använde honom då. Den intressanta frågan är NÄR kommer han spela? Jag vet faktiskt inte. Hans smeknamn ”Pronk” fick han i samband med spring training 2001. Det är en blandning av ”project” eftersom han var ett projekt att jobba med och ”donkey” eftersom han rundade baserna på ett klumpigt, åsneliknande sätt.Det var dåvarande lagkamraten Bill Selby som gav honom smeknamnet enligt Sports Illustrated. http://sportsillustrated.cnn.com/vault/article/magazine/MAG1105147/2/index.htm

 3. Vincent skriver:

  Hej!
  Av nån anledning hamnade jag på en sida med massa bilder på olika Red Sox matcher. Har aldrig sett eller på något sätt följt baseball.
  Men blev helt tagen av bilderna och kände att jag måste ge detta en chans.
  Hur 17 gör man för att få se en baseball match. Vet ingenting om Red Sox, så tipsa gärna om Yankees.
  Kan det ligga ute hela matcher på youtube ?
  Med vänlig hälsning,
  Vincent

  • Thomas skriver:

   Man kan se på samtliga Major League Baseball matcher direkt och i efterhand via officiella sidan MLB.com. På mediacenter kan man se vilka som sänds http://mlb.mlb.com/mediacenter/index.jsp där kan man också se klipp och sammandrag gratis från tidigare matcher.
   Det finns även appar för MLB.TV till Apple TV, Boxee, Android, Playstation 3, Wii, iOS m.fl för att se baseboll där. Ska man se hela säsongen så kostar det runt $130, slutspelet som går nu går på runt $20. När den ordinarie säsongen går brukar man kunna se en gratismatch om dagen dessutom. Lycka till med ditt basebollintresse!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s