MLB-spel i Europa 2014/2015? Talking Baseball w. Ed Randall. David Robertson ett år till hos NYY

MLB-spel i Europa 2014/2015?
MLB har ganska länge önskat se matcher i Europa. Inresset för baseboll i Europa har ökat och Nederländerna har en lång tradition av sporten och har även rönt stora framgångar inom den europeiska basebollsfären. Nederländerna är det land som vunnit European Baseball Championship flest gånger.

Ett av problemen för detta har hittills varit att de Europeiska basebollarenorna inte uppfyllt kraven för MLB spel. Men det är på väg att ändras. I Nederländerna har Vaessen Pioniers fått klartecken för att bygga ett basebollkomplex i Hoofddorp. Anläggningen kommer att bestå av två baseballplaner och två softbollplaner. Anläggningen kommer att kunna byggas ut för att ta emot upp till 30 000 åskådare. Det har talats om att förlägga matcher inom både World Baseball Classic och MLB på arenan. Skulle det bli av att man verkligen förlägger vissa matcher från den ordinarie MLB säsongen så är det såklart mycket glädjande och skulle säkert innebära ett ökat intresse för baseboll. Det återstår dock att se hur man tänkt kring detta och hur det kommer att fungerar rent praktiskt. Spännande är det iallafall. Läs mer: http://www.mister-baseball.com/mlb-regular-season-games-hoofddorp-stadium-2014-2015-possibility/

Bild: Den tänkta anläggningen i Hoofddorp

Bild: Den tänkta anläggningen i Hoofddorp

 

 

 

 

 

 

 

 

Talking baseball with Ed Randall
Om du har tillgång till amerikanska Netflix så finns nu serien ”Talkning Baseball with Ed Randall” tillgängligt. I programmet för Randall intressanta samtal med olika basebollegender. En guldgruva så här på vintern när det inte finns någon live baseboll att följa. 61 avsnitt från 1988 finns online. Ed Randall sänder numera radio på lokalradio i New York samt via satellitradionätverket Sirius XM.
Läs mer: http://newyork.cbslocal.com/personality/ed-randall/

Bild: Yogi Berra intervjuas av Ed Randall i "Talkning Baseball with Ed Randall".

Bild: Yogi Berra intervjuas av Ed Randall i ”Talkning Baseball with Ed Randall”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David Robertson ett år till hos Yankees
Enligt ESPN New York kommer David Robertson att skriva på för ett ettårskontrakt hos Yankees. David Robertson har spelat hos Yankees sedan 2008. Läs mer: http://espn.go.com/new-york/mlb/story/_/id/8881029/david-robertson-agrees-deal-new-york-yankees-team-source

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, Europa, New York yankees, Världen och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s