Bra jobbat, Phil Hughes!

Igår (3/6 -2012) spelade Yankees borta mot Detroit Tigers på bästa sändningstid för oss i Europa – 19:05 CET. Yankees pitcher Phil Hughes pitchade sig igenom samtliga nio innings, 123 kast blev det och Tigers fick nöja sig med 4 hits och en run! Bra jobbat Phil! Tigers enda poäng kom i den fjärde inningen via en home run av Prince Fielder.

Yankees fick in två runs redan under första inningen. Först via en home run av Derek Jeter och senare genom att Curtis Granderson tar sig in på ett slag av Mark Teixeira. Justin Verlander är tydligen mänsklig trots allt. I tredje inningen gör Alex Rodriguez en home run. I femte inningen tar både Robinson Cano och Curtis Granderson sig in på ett slag av Cano som Tiger som kastar fel och hamnar  i kameragropen bredvid dug out. Slutresultat: 5-1.

Matchsammanfattnig från MLB här.

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s