Yankees hämtar sig i tabellen. Mariano borta. Pettitte tillbaka. LA Dodgers imponerar!

Det har varit en ganska svag och väldigt ojämn start för Yankees den här säsongen. Tampa Bay Rays har precis som tidigare säsonger varit ett lag som gett Yankees problem och bättre blir det ju inte när stjärnclosern Mariano Rivera går och skadar sig. Andy Pettitte som lät pensionera sig i slutet av förra säsongen kunde inte hålla sig borta från basebollen och meddelade i samband med vårträningen att han ämnade spela med Yankees minor leaguelag, men nu är han tillbaka. Det var säkert fler än jag som såg honom när Yankees mötte Mariners i helgen. Sista matchen var lite speciell, Yankees plockade samtliga sina poäng genom walk-ins. Inte helt vanligt. Men det hjälpte inte, den matchen förlorade de, å andra sidan gick det bra i de andra matcherna i serien.

Los Angeles Dodgers har ett bra lag och har gjort en kanonprestation hittills den här säsongen. Det blir ett lag att hålla ett öga på och att återkomma till!

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s