Apparna för MLB.TV (MLB at bat) blir gratis!

Tidigare säsonger har vi som abonnerat på MLB.TV fått betala extra för att kunna se baseboll på portabla plattformar som Android, iOS, Blackberry etc. Det har inte rört sig om några större summor – någonstans mellan 90-149kr/app, men väl så irriterande när man redan köpt tjänsten eller om man använder flera plattformar.

Inför säsongen 2012 har MLB meddelat att samtliga appar nu kommer att vara helt gratis för premiumabonnenter. Det som behövs för att se livebaseboll på plattor och telefoner är alltså endast ett premiumabonnemang för $124.99. (=840 kr). För att se baseboll på datorn behövs inga av dessa appar.

Apparna har nu släppts till de flesta system. Till Ipad och Iphone heter den ”MLB at bat 12”, men till Android finns två versioner, en som heter ”MLB at bat 12” och som kostar $14,99/98 SEK (då ingår vissa slumpvis utvalda gratismatcher) samt en som heter ”MLB at bat lite” som är gratis. Det man ska göra om man har mlb.tv premiumabonnemang och använder Android är att man laddar ner den gratis lite-versionen och sedan loggar in med sina abonnemangsuppgifter och då öppnas funktioner upp. Appen kommer dock att fortsätta heta ”lite”. Gissa om folk är irriterade över denna lösning på supportforumet för mlb.tv…

Läs mer här om MLB.TV och till vilka system det finns appar.

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Apparna för MLB.TV (MLB at bat) blir gratis!

  1. Andreas Westling skriver:

    Var man prenumerant 2011 så kostar Premium 119,99 dollar, hela fem dollar i rabatt 🙂 Jag har kört PS3 som mediaspelare av MLB.tv men ska nog köpa en Boxee lagom till att säsongen börjar. MLB at Bat är förstås given till iPhonen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s