The Franchise (Showtime)

Tv-kanalen Showtime (känd för serier som Dexter, Californication, Homeland m.m) som under förra basebollsäsongen följde San Fransisco Giants i realityserien ”The Franchise” har bestämt sig för att göra ytterligare en säsong av serien. Vilket lag man kommer följa den här gången är i skrivande stund inte tillkännagivet.

Den första säsongen har aldrig visats på svensk tv, men det går att se längre klipp från Showtime´s hemsida, på Youtube eller genom att söka lite.

Räkna inte med att serien kommer visas på Showtime Scandinavia som riktar sig till svenska hushåll. Programinnehållet i Showtime Scandinavia har väldigt lite gemensamt med den amerikanska moderkanalen. I Skandinavien har man sålt rättigheterna till sina egna produktioner till andra kanaler och ägnar sig i huvudsak med att sända äldre filmer under Showtimes varumärke.

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s