Wild Series: St. Louis Cardinals avgjorde i match 7

De kom in lite på ett bananskal genom sin Wild Card plats och det var nog inte bara jag som var ytterst tveksam till om Cardinals skulle ta klara sig igenom slutspelet, men i natt i match sju avgjordes World Series och resultatet blev 6-2 till Cardinals hemma på Busch Stadium. Ron Washingtons Texas Rangers fick för andra året i rad lämna finalen utan någon troféer. Detta är den elfte World Series segern för Cardinals och för mig blev det den första World Series matchen att följa via radio. Se matchsammanfattning här. Se final out här.

The spirit of St. Louis – David Freese
Cardinals David Freese som faktiskt är uppvuxen i St.Louis trakten tilldelades MVP* trofén efter matchen. I samband med årets NLCS** tilldelades han också en MVP utmärkelse. Hans MLB karriär har bestått i spel för Cardinals sedan våren 2009. I första inningen av nattens match slog Freese en two-run double och det innbar att han under slutspelet slagit 21 RBI*** vilket också är slutspelsrekord. Freese om matchen.

* Most Valued Player
** National League Championshop Series
*** Runners Batted In

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, Världen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s