Texas Rangers klara för World Series! I väntan på Moneyball – Tiny Balls

I natt avgjordes ALCS i på Texas Rangers arena hemma i Arlington, Texas. Motståndarlaget Detroit Tigers som genom serien först släpade efter men som hämtat igen sig något mot Rangers var tvugna att vinna den här sjätte matchen för att kunna tvinga fram en avgörande sjunde match. Så blev det dock inte. Detroit Tigers fick en god start med en home run i första av Miguel Cabrera. Även i andra blev det Tigers som stod för poängen genom Jhonny Peralta innan matchen fullständigt vänder i tredje.

I tredje inningen lyckades Tigers inte hålla emot längre. Baserna laddades och spelarna tog sig in, faktiskt hela nio (!) stycken. Även om Tigers fick in några spelare till under matchen så var det tydligt vilket övertag Texas Rangers hade, och har haft under det här slutspelet. Slutresultat 15-5. Vinst Rangers. Jag kan inte annat än hålla med den av kommentatorerna på Fox Sports som menade att Texas Rangers var bra under förra årets slutspel, men att de i år är fantastiska. Se matchsammanfattning här. Det är andra gången Rangers vinners ALCS. Förra gången var 2010. Rangers lagledare Ron Washington bör känna sig nöjd. Om det blir St. Louis Cardinals eller Milwaukee Brewers de möter i World Series återstår att se.  Match sex i NLCS spelas i natt svensk tid.

Foto: MyName (Cacophony) CC 3.0

I väntan på Moneyball…
Förra lördagen gästades Saturday Night Live av Ben Stiller som bjöd på en sanslöst rolig parodi på basebollfilmen Moneyball som ännu inte haft Sverigepremiär.

Tyvärr inte den bästa kvalitén. Ni som har tillgång till amerikansk VPN eller befinner er i USA kan se videon nedan istället, i bättre kvalitet.
http://www.hulu.com/watch/287110/saturday-night-live-tinyballs

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s