ALDS Game 5: Tiger @ Yankees 3-2. Yankees borta från slutspelet. ALCS på lördag.

Den avgörande och femte matchen i ALDS mellan Detroit Tigers och New York Yankees slutade med vinst till Tigers. Tigers fick en bra start med två home runs i första inningen via Don Kelly and Delmon Young. I femte inningen lyckades Robinson Cano göra en home run för Yankees. Bästa chansen till att komma ifatt i poängräkningen hade Yankees i bottnen av sjunde med laddade baser och endast en out, men Detroit Tigers pitcher Joaquin Benoit lät inte Yankees släppa in mer än en spelare (Jeter, walk-in). Matchen slutade 2-3, vinst till Tigers. Klicka här för 13 min condensed game!

ALCS börjar på lördag då Detroit Tigets möter Texas Rangers. ALDS är inte avgjort ännu utan avgörs i sent i kväll/natt. Då spelar Arizona Diamondbacks mot Milwaukee Brewers och St.Louis Cardinals mot Philadelphia Phillies.

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s