New York Yankees vinner östra divisionen. Russel Martin håller rivaliteten vid liv.

New York Yankees har nu vunnit den östra divisionen! (AL East). Nu vänter ytterligare några matcher innan slutspelet börjar i form av ALDS (American League Division Series), ALCS (American Legue Championship Series) och slutligen World Series. Jag återkommer med ett inlägg om hur slutspelet fungerar när den ordinarie säsongen är över.

I en intervju nyligen angående möjligheten att Yankees kommer att få möta sannolika wildcard vinnaren Boston Red Sox eldade Yankees Russell Martin på den gamla rivaliteten mellan lagen. I en intervju för MLB.com sa han ”Anything to get the Red Sox out would be awesome for me”. Jag kan inget annat än hålla med. Vidare fortsatte han ”Because I hate the Red Sox.”.

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till New York Yankees vinner östra divisionen. Russel Martin håller rivaliteten vid liv.

 1. Stuffe skriver:

  Det är väl inte alls säkert att Yankees och Red Sox får mötas i playoffs?
  1. Red Sox kanske inte ens går dit. Både Rays och Angels kan komma ikapp i Wild Card-racet.
  2. Inga lag från samma division får mötas i Division Series.
  3. Yankees måste vinna sin ALDS, för att nå ALCS. Det är den enda omgången där de kan få mötas.
  4. Red Sox måste vinna sin ALDS, förutsatt att de tar sig dit.
  PS. Bra bild dock 🙂

  • yankeesbloggen skriver:

   Du har så rätt! Tyvärr blev det flera fel i mitt inlägg ser jag nu, t.ex hade ordet ”möjligtvis” och ”sannolika” fallit bort från mitt inlägg (har rättat till det nu) och det förändrade ju hela innebörden av inlägget även om det rör sig om ett rent hypotetiskt resonemang. Angående din punkt 3 så är jag övertygad dock om att Yankees kommer fixa det! Ska vara mer noga med korrekturläsningen i fortsättningen. Bra med observanta läsare!

 2. Emelie skriver:

  har du något tips på var man kan kolla på matcherna, alltså på en bar eller liknande? har bott i NYC i många år och är ett stort Yankees-fan. har nu flyttat till Stockholm och saknar matcherna!

  • yankeesbloggen skriver:

   Möjligtvis visar O’Learys eller någon annan sportbar vissa matcher, men det är nog upp till varje restaurant hur de gör.
   ESPN America sänder en hel del baseboll. Vill du kunna följa MLB och Yankees alla matcher live och i efterhand så måste du skaffa ett MLB.tv abonemang. Det kostar ca 800-900 kr /säsong inklusive slutspel och då strömmas matcherna i upp till HD-kvalité, till din dator, Ipad*, Anroid*, Iphone*, Playstation3, Boxee eller annan mediaspelare. *betalApp krävs. Efterhand som säsongen går sänker man priset och nu är det nere på $14.99. Jag har använt MLB.TV många säsonger och tycker det är underbart! Hoppas det löser sig! Let’s go Yankees!

   http://mlb.mlb.com/mlb/subscriptions/index.jsp?product=mlbtv&affiliateId=MLBTVREDIRECT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s