Subway series, Cleveland Indians, Derek Jeter, Sports Illustrated, Charlie Sheen, Tampa bay rays…

Subway Series
Efter sju raka vinster bet så Yankees i det sura äpplet och förlorade den sista och otroligt spännande matchen i Subway Series mot Mets.

New York Yankees @ Cleveland Indians
När det gäller det intressanta mötet mellan Yankees och Indians så blev det en vinst och två förluster för Yankees. Cleveland har haft en riktigt bra säsong och leder AL central. Duh, winning!

Tidningen Sports Illustrated intervjuar i senaste numret Charlie ”warlock” Sheen som spelade i filmen ”Värsta gänget / Major league” som handlar om just laget Cleveland Indians. I intervjun berättar Sheen bland annat att han dopade sig inför rollen som basebollspelaren Ricky ”wild thing” Vaughn, men också om sina egna erfarenheter av baseboll och om hur det gick till under inspelningen för 22 år sedan. Samma tidning gör också ett stort reportage om Yogi Berra, det bjuds på många roliga ”yogi-isms”. Vet du inte vad det är? Googla på det! och spring sedan ner till Pressbyrån eller AppStore och köp Sports Illustrated!

Derek Jeter
Derek Jeter är nu tillbaka i major league efter att ha roat sig lite med minor league laget Trenton Thunder i New Jersey och kämpar sig nu framåt mot sina 3000 hits. Efter nattens match mot Indians har han tre hits kvar till 3000.

Tampa Bay Rays @ New York Yankees
I natt 01:00 börjar Yankees en ny spelserie mot Tampa Bay rays hemma på Yankee Stadium, jag tror jag fortsätter leva på amerikansk öststatstid resten av semestern…

Tog ett foto på en billboard, tyckte den var festlig, så den hamnar på bloggen! :-)

Tog ett foto på en billboard, tyckte den var festlig, så den hamnar på bloggen! 🙂

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s