Subway Series @ Citifield

New York Yankees har haft flyt under det här mötet mellan Yankees och Mets. Yankees shortstop Eduardo Nunez som ersätter Derek Jeter medan han tillfrisknar gjorde en bra prestation under gårdagens match.  Hans glädje när han gör sin tredje home run kändes väldigt genuin! Roligt var också att se när sedan lagkamraterna först driver med honom och inte gratulerar honom när han kommer tillbaka till dugout utan bara låtsas som ingenting, för att några sekunder senare omfamna och gratulera honom. Jag undrar vad han tänkte de där sekunderna?! Festligt!

Resultat
1/7 Yankees @ Mets 5-1
2/7 Yankees @Mets 5-2
3/7 Yankees @ Mets ?

Mets stjärna Reyes skadade sig i tredje inningen och kommer sannolikt inte att spela i kväll. Tråkigt, för han är en bra och imponerande spelare, trots att han tillhör motståndarlaget. Vi får hoppas på ett snabbt tillfriskande.  Ikväll klockan 19:10 CET möts lagen för sista gången under den här spelserien. Mets kan behöva lite stöd, så jag lägger ut den här videon från 1986 då de vann World Series över Red Sox. Bra? dålig? fånig? Avgör själv! 🙂


Let´s get Metsmerized.

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s