New York Yankees @ Seattle Mariners (4-5). Börja spela baseboll!

Seattle Mariners

New York Yankees – Seatlle Mariners
Söndagsmorgonens frukost använde jag till att se nattens match mellan Yankees och Mariners. Det var den 50:e matchen för säsongen för Yankees och det blev en lång 4-4 kamp (och en väldigt lång frukost) ändå in i en tolfte inningen innan hemmalaget avgjorde i ett för Yankees mycket svårt läge. Mark Teixeira gjorde en home run även i den här matchen och han har verkligen haft flyt de senaste veckorna! Sex home runs under de senaste nio matcherna är inte dåligt! Curtis Granderson fick iväg en boll riktigt långt, som Ichiro inte lyckades fånga, men det räckte för att få in Derek Jeter.

Ta förresten en koll på det här klippet från All Star matchen 2007 på AT&T Park i San Francisco då Ichiro Suzuki gör en inside-the-park home run! Det händer inte så ofta och det här är faktiskt den enda gång det hänt i en All Star match.

Basebollutrustning och basebollklubbar i Sverige
Jag har fått en del förfrågningar om både var man kan köpa utrustning och var man kan spela, det är trevligt! Fler borde spela baseboll! Svenska Baseboll och Softbollförbundet har en utmärkt karta och lista med hemsidor och kontaktinformation till de svenska klubbarna,kolla in den! När det gäller utrustning så har jag nu lagt till en länklista i högerspalten till internetbutiker som säljer utrustning för att spela baseboll, jag skrev även ett inlägg tidigare om det.

Baseboll handske

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees, Sverige och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s