Subway Series över. Yankees vinner med 2-1 i matcher!

Game 2  (lördag) Mets – Yankees (3-7)

Burnett tappar taget och kommer igen!
Yankees pitcher A.J Burnett fick en slitsam första inning i den andra matchen mellan Yankees och Mets. 30 kast fick han göra innan inningen var över och Mets tog hem två poäng i samma inning och här skulle man kunna trott att allt det roliga var över för Burnett´s del, men inte. Han tog sig i kragen och kastade bra i totalt strax över sex innings även om han släppte igenom ett poäng i femte inningen då Carlos Beltran fick ut en boll på rightfield som Jose Reyes tog sig in på.

Home run frenzy!
Yankees poäng kom i form av en home run av Russel Martin i andra inningen som Alex Rodriguez tog sig in på. I tredje inningen gjorde Mark Teixeira en home run som Derek Jeter tog sig in på. I sjätte gjorde Curtis Granderson och Alex Rodriguez varsin home run! I åttonde inningen får Mark Teixeira iväg en boll som Derek Jeter tar sig in på. Det blir matchens sista poäng och en vinst till Yankees med 7-3. Videohighlights här!

Game 3 (söndag) Mets – Yankees (3-9)

Curtis Granderson tog matchens första poäng för Yankees genom en home run i första inningen. Men säg den glädje som varar länge. Redan i andra inningen visar Mets var skåpet ska stå genom att ta tre poäng genom att få in Jason Bay, Fernando Martinez och Willie Harris. Sedan hände ingenting poängmässigt. Inte förrän i sjunde inningen då Yankees får in hela åtta poäng! Det kan inte ha varit kul att heta Mike Pelfrey då och vara pitcher för Mets! Videohighlights från MLB finns här och minisummering från ESPN finns här.

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s