Basebollradio: ESPN 1050 New York / The Michael Kay Show

Klockan 21:00 CET börjar den välkända Yankees kommentatorn Michael Kay sitt program. Programmet som heter ”The Michael Kay Show” varar tills 04:00 svensk tid så har du svårt att sova om vardagarna och gillar baseboll så är det här programmet något för dig. Till skillnad mot WCBS delvis spärrade sändningar så är dessa inte blockerade för lyssnare utanför New York området så det är bara att strömma!

Michael Kay Show ESPN 1050 New York

För ett tag sedan diskuterades faktiskt baseballhuliganism(!) i programmet och paralleller drogs till europeisk fotboll. Jag kunde inte låta bli att dra lite på smilbanden och tänka att den där basebollhuliganismen som Kay pratade om inte är något i jämförelse med det fotbollsvåld vi har i Europa, inte ens på långa vägar! Låt oss hoppas att baseboll förblir en relativt huliganfri sport och att fotbollen får bukt med sina problem.

Samtidigt får jag passa på att tipsa som den fantastiska appen för webbradio i mobilen, ”Tunein radio” heter den och är gratis för Android, men kostar 7 kronor till Iphone.

ESPN 1050 New York

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s