Spelarflyttar. NYY Spring Training börjar 26/2. Bok: Yankeee Years av Joe Torre

Spelarflyttar
Det var ett tag sist något skrevs på den här bloggen men nu är jag tillbaka! En del spelarflyttar har skett sedan World Series. Yankees nemesis Cliff Lee som laget suktade efter sade nej till Yankees generösa bud och gick istället till Philadelphia Phillies för 50$ miljoner dollar mindre. Efter förra årets säsong var Yankees kapten Derek Jeter ute på marknaden men i december förhandlade Yankees fram ett tre årskontrakt med honom.  Yankees pitcher Mariano Rivera var i samma situation som Jeter, men även här förhandlade man fram ett tvåårskontrakt. Man kan ju undra hur länge han kommer att hålla formen? Robinson Canó gjorde en kanonsäsong! För sina insatser blev han tilldelad både American Leagues Gold Glove Award och The Silver Slugger Award med en batting average på 0.319

Spring training 2011
26/2 Klockan 19:05 CET spelar Yankees sin första Spring Training match mot Philadelphia!

The Yankee Years av Joe Torre
Ett boktips har jag också. Det är boken ”The Yankee Years” av Joe Torre och Tom Verducci. Den handlar om åren från 1996 då Joe Torre tog över som lagledare. Ett inte helt uppskattat val. Yankees hade inte vunnit en World Series titel på 18 år och ingen trodde på att han skulle kunna göra något åt det. All hade fel. Nu har jag inte hunnit igenom hela boken, men faktum var att den har gripit tag i mig på ett sätt som få böcker gör. Rekommenderas!

Joe_Torre_Yankee_Years.jpg
The Yankeee Years av Joe Torre och Tom Verducci
Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s