ALDS GAME 1: NY Yankees @ Minnesota Twins 6-4

Den första matchen av ALDS på Target Field mellan New York Yankees och Minnesota Twins började starkt för hemmalaget, som så många gånger förut, men även den här matchen kom att bli lite av en repris av de matcher där Twins börjat starkt men fallit på slutet.

Matchens första två poäng kom i andra inningen genom en home run av Twins Michael Cuddyers som Jim Thome tog sin in på. I tredje inningen tar sig Orlando Hudson in. 3 poängs ledning för Twins.

Yankees lyckades inte få något grepp om Twins skickliga pitcher Fransisco Liriano och efter sex poänglösa innings för Yankees såg det mörkt ut. Men i femte inningen börjar Liriano tappa greppet och i sjätte inningen jämnar Yankees plockar bortalaget in poäng efter poäng och går om till att leda med 4-3. I bottnen på sjätte lyckas Twins få ett poäng till ställningen 4-4, men det hjälper inte när Yankees i toppen på sjunde när Mark Teixeira gör en riktigt hög home run som nästan går över foulstolpen och Nick Swisher tar sig.

Resultatet efter den sjunde inningen (6-4) blir också slutresultat för den första ALDS matchen som Yankees vinner. Klicka på länkarna för video!
NYY_MT_ALDS_G1_2010.jpg

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s