New York Yankees – Baltimore Orioles 19:35 CET. Basebollfilm del 2! *61

New York Yankees – Baltimore Orioles 19:35 CET @ Oriole Park
Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg sist, men jag får skylla på det vackra vädret! Kampen mot slutspelet är i full gång. Yankees och Tampa Bay slåss om ledningen och just nu har New York åter tagit pole position. Den sista tiden innan slutspel kommer som vanligt att bli otroligt spännande och jag hoppas och tror verkligen att Yankees når World Series. Vad tror ni läsare? Kommer Yankees att räcka ända fram till World Series eller kommer de kanske till och med att lyckas ta sin 28: e World Series seger?

Ikväll svensk tid (19:30) spelar Yankees mot Baltimore Orioles. Sist de möttes på Yankees stadium för två veckor sedan (?) gick det inte så bra för Yankees. Andy Pettite (2.88 ERA) kommer att kasta för Yankees och Chris Tillman (6.32 ERA) kastar för Orioles.

Basebollfilm del 2

61*
Filmen ”61” (2001) är en välgjord tv-produktion av HBO. Den utspelar sig under säsongen 1961. Basebolllegenden Babe Ruth innehar säsongsrekordet för homeruns med 60 sedan 1927. Yankees Roger Maris och Mickey Mantle har båda en chans att slå detta rekord, men många är de som inte vill se att detta rekord slås. Roger Maris spelas av ganska okända Barry Pepper och Mickey Mantle av Thomas Jane (känd från bland annat tv-serien Hung). Både gör riktigt bra insatser och filmen som helhet är både underhållande och välgjord. Rekommenderas starkt! Tyvärr är filmen ganska svår att få tag i, men en koll på någon fildelningssajt bör ge napp.

61poster.jpg

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till New York Yankees – Baltimore Orioles 19:35 CET. Basebollfilm del 2! *61

  1. Anwest skriver:

    Surt att Mo missade sin save-chans och att Berkman fortsätter att underprestera efter sitt tillträde i Yankees-dressen. Nu missade han, förvisso med 2 outs, att slå in trots fulla baser i tionde. Istället kan O’s med två hits slå in den enda run de behöver i nedre tionde, surt. Tur att Tampa förlorade iaf.

  2. Anwest skriver:

    Sorry, blandade ihop inningarna. Elfte menade jag.

  3. Thomas skriver:

    Ja, verkligen. Mo såg inte så ut att vara road för fem öre och Berkman har verkligen inte imponerat!

  4. Ping: För svala sommarnätter kommer här tre basebollfilmtips! (del 3) « Baseball: Yankeesbloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s