Colin Curtis gör sin första home run! A-Rod närmar sig nr 600

Colin Curtis gjorde sin första homerun mot Los Angeles Angels i onsdags. Det var efter att Brett Gardner blivit utkastad för att ha kritiserat ett domslut, troligtvis med ganska hårda ord eftersom han blev utslängd. Upp kallades Colin Curtis och han levererar sin första homerun!

Colin Curtis pluggade på Arizona State och spelade för Arizona State Sun Devils Baseball. Som femtonåring drabbades han av testikelcancer som man framgångsrikt lyckades behandla. Det har säkert lärt honom en hel del om att kämpa och inte ge upp. Att göra sin första homerun på Yankee Stadium måste kännas som en härlig belöning! Se video här.
ArizonaStateSunDevils.jpg

Samtidigt som Colin Curtis gjorde sin första så närmar sig Alex Rodriguez nr 600. Nu har han gjort 599 stycken så det är bara en tidsfråga innan han blir en medlem av den rad exklusiva skara spelare som gjort 600 stycken. Home run nr 599 gjorde han igår mot Kansas City Royals. Se video här.

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s