Tampa Bay Rays – New York Yankees weekend. Steinbrenner begravd.

Fredag 16/7 0200 CET (eg 17/7)
Tampa Bay Rays – New York Yankees 4-5

Spännande baseboll bjöds det på när de bästa lagen i American League möttes på Yankee Stadium under fredagen. Avgörandet kom i botten av nionde inningen står det 4-4. Nick Swisher stiger upp och levererar en boll ner på högersidan av spelplanen som gör att Curtis Granderson kan ta sig hem och säkra Yankees vinst. Se Swishers walk-off single här.

tbr.jpg                  new_york_yankees-12564.jpg

Steinbrenner begravd

George Steinbrenner begravdes i lördags i Tampa, Florida där han bott sedan 1975, rapporterar Reuters.com. Enligt Reuters var det en privat ceremoni. Steinbrenner lämnar kvar frun Joan och sönerna Hal och Hank samt döttrarna Jennifer och Jessica. Vi kan nog räkna med ytterligare någon typ av offentlig ceremoni och plakett på Yankee Stadium inon en snar framtid.

Lördag 17/7 2200 CET
Tampa Bay Rays – New York Yankees 10-5

Den här matchen fungerade inget för Yankees pitcher A.J Burnett som annars spelat bra den här säsongen. Burnett hade vissa svackor förra säsongen, men sedan kunde han komma tillbaka och briljera någon match senare. Ojämn, minst sagt. Rösterna bland fansen är olika. En del tycker att han inte hör hemma i laget, att hans insatser är mer värdiga minor league. Andra tycker att han har rätt att ha svackor, som de flesta spelare faktiskt har någon gång. Rykten har gjort gällande att Burnetts far gick bort i måndags, men det är obekräftade uppgifter. För ungefär ett år sedan genomgick i alla fall hans far en bypassoperation, det är känt.

I samband med gårdagens match blev han också skadad efter att i frustration ha slagit händerna i en dörr till klubbhuset. Det blev sår på händerna, men inget allvarligt. Det räckte med lite omplåstring. Burnett räknar med att kunna kasta som vanligt nästa fredag när Yankees möter Kansas City Royals.

Tampa har efter lördagens match 55 vinster, 35 förluster (.633) och ligger hack i häl på Yankees i American League East. Yankees som leder har för närvarande 57 vinster och 33 förluster (.633 pct).

Söndag 18/7 1900 CET
Tampa Bay Rays – New York Yankees 5-9

I kväll klockan 19:00 svensk tid avslutas den sista matchen i en rad av tre matcher mot Tampa Bay Rays. Kastare för Yankees kommer troligtvis att vara Andy Pettite och för Tampa Bay Rays David Price. Live baseboll på bästa sändningstid för oss som befinner oss i Europa. Njut. Öl. Club sandwich.

Baseball EM
Baseball EM i Tyskland som jag ägnat ett blogginlägg till tidigare börjar på fredag, den 23/7. Eurosport 2 sänder matcherna. Har man inte tillgång till Eurosport i vanliga fall så kan man abonnera en månad på Eurosport player för 49 kr.
eurosport2.jpg

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tampa Bay Rays – New York Yankees weekend. Steinbrenner begravd.

  1. Anwest skriver:

    Det är svårt vad man ska tycka om A.J. Burnett. Som person verkar han vara en skön snubbe och har rätt mentalitet för att spela i Yankees. Ser man däremot till vad han presterar, och framförallt med tanke på den höga lön han lyfter, så bleknar han dock. Han är nu 7-8 och har en ERA på hela 4,99. Han får svårt att matcha sitt faktiskt rätt så mediokra 13-9 och ERA 4,04 från ifjol. Jag kommer dock på mig själv att tycka att det är statistiken gentemot vad han tjänar som sticker i ögat, det finns givetvis bra mycket sämre pitchers än A.J. Hade han haft hälften, vilket känns som ett mer korrekt marknadsvärde, av sin årliga lön på $16,5 miljoner hade jag haft större acceptans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s