All Star Futures Game. All Star Game 2010. Bob Sheppard död.

All Star Game 2010
I morgon natt är det åter dags för 2010 års upplaga av ”All Star Game” när de bästa spelarna från American League möter de bästa i National League. Matchen spelas på Los Angels Angels hemmaarena Angel Stadium. Matchen visas även via mlb.tv.
I går, söndag spelades ”All Star Futures Game” på samma arena. Här möttes de bästa spelarna från minor league som vi kanske inom en snar framtid kanske kommer att se i major league. ESPN rapporterar om matchen i klippet nedan.


Bob Sheppard död

Yankees hallåman Bob Sheppard har avlidit 99 år gammal. Han arbetade som hallåman på Yankee Stadium från 1951 till 2007 och påannonserade 4500 matcher. Han har under sin långa karriär presenterat baseballegender som Joe DiMaggio, Mickey Mantle, Yogi Berra och Derek Jeter. I samband med morgondagens All Star Game i Anaheim kommer man för att hylla hans långa insats att låta hans inspelade röst presentera Derek Jeter.
BobSheppardPlaque.jpg

I maj 2000 hyllades Sheppard för att han varit hos Yankees 50 säsonger(!). Då visades också en film om hans insatser på skärmen på gamla Yankee Stadium och man lät uppföra en plakett för att hedra hans insatser.

Källor: USAToday.com, MLB.com, Wikipedia.org, ESPN.com, YouTube.com

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees, Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s