NY Penn League (Minor league) del 2: Richmond Ballpark / Staten Island Yankees

SIY1.jpg
Stora Yankees lillasyster heter Staten Island Yankees och har sin arena precis vid färgeläget på Staten Island. Det officiella namnet på arenan är Richmond Bank County Ballpark. Just nu ligger de sist i tabellen, men i det här fallet säger det inte så mycket då säsongen precis börjar. När Staten Island Yankees mötte Brooklyn Cyclones hemma i söndags blev det dessutom vinst till hemmalaget. En skön 2-1 vinst, men tyvärr en ganska  tråkig match.

Underhållningen på matchen var bra, men inte alls lika galen som på Cyclones hemmaarena, å andra sidan så verkar underhållningen på Minor League matcher vara bättre än på Major league även om spelarnas kompetens inte går att möta med Major League spelare. Men med tanke på att det bästa platserna på arenan kostar 16$ så är det här verkligen värde för pengarna.

SIY2.jpg

SIY3.jpg

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s