Phillies-Yankees 7-1, Mets-Yankees 4-0 = 8:e raka vinsten för Mets.

Nu och en tid framöver befinner sig yankeesbloggen på plats i New York för att se på baseboll, och det kommer att skrivas om både major league och minor leage i New York området framöver.yankee_stadium.jpgIgår (17.6.2010) spelade Yankees den sista matchen mot Phillies och det blev en rejäl förlust för hemmalaget, hela 7-1 vilket gjorde att de redan så irriterande Philliesfansen hade anledning att fira. I sjunde hade Yankees ett bra läge till att jämna ut med laddade baser men Phillies pitcher satte effektivt stopp för det försöket. Inte ens Mariano Rivera lyckades få stopp på Phillies. Joe Girardi har mycket att fundera på efter den här matchen. Det här är ”sub” standard skrev NY Post i dagens tidning om matchen och de syftade även på kvällens ”Subway Series” mot Mets…
nypost_web_sub_standard.jpg
…och det började dåligt även här för Yankees med 0-4. Samtdigt är det roligt att det går bra för Mets som startade så dåligt den här säsongen. Kvällens vinst mot Yankees innebar den åttonde raka vinsten för Mets. Det är bara att gratulera!

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s