Basebollmemorabilia. Köp en boll för skatteåterbäringen!

Vet du inte vad du ska göra för eventuell skatteåterbäring när den dyker upp? Varför inte ta en titt på Ebay! Det är en riktig guldgruva; basebollkort, bollar, slagträn och andra samlingsprylar. Varför inte ge den här Mickey Mantle signerade bollen en chans? Strax över 30 000 kr.

Ebay baseball Mantle

En boll signerad av hela NY Yankees 2008 som låg till försäljning för några veckor sedan låg på 18 000 kronor och troligtvis steg priset ytterligare innan auktionen var över. Det är alltså mycket pengar i ”memorabilia” och plötsligt framstår killen som såg till att samla på sig bollar varje match inte som fullt lika rabiat. Vill man ha en billigare boll ska man leta efter nu levande spelare då kan man hitta bollar från 300 kr och uppåt.

För oss som inte har råd med signerade bollar av Mantle, Ruth, Robinson och andra basebollikoner finns faktiskt ett billigare alternativ. Officiella MLB certifierade repliker i mer eller mindre begränsade upplagor.  Ta en titt på Champions on display. Där kan man hitta bollar med tryckta signaturer för ungefär hundralappen och frakten till Sverige är skälig.

Signes baseball Yankees WS 2000

Den här bollen köpte jag för $16,95 på COD och den har faktiskt lurat en hel del av vännerna som hälsat på och de har faktiskt inte vågat röra den i tron att det varit en riktig signerad boll. När jag förklarar att den kostade motsvarande 120 kr blir de lite smått besvikna. Jag ska nog hålla tyst i fortsättningen…

Yankees WS 2009

Exempel på en annan produkt i Champions on display´s utbud.

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s