Spring Training: Atlanta Braves vs NY Mets @ Tradition field

ATLANTA BRAVES
Atlanta varvade ett par spelare från Yankees inför säsongen 2010. Det var Eric Hinske och Melky Cabrera.  En mycket lovande spelare i Braves är topprankade powerhittern Jason Heyward som ses som 2010 års stjärnskott. USA-bloggen hade förresten ett festligt inlägg om Heywards imponerande slag vars bollar träffat både det ena och det andra.

NEW YORK METS
Den förra säsongen var ingen höjdare för New York Mets. Skador och förluster förföljde laget som nog helst av allt bara vill glömma 2009. Så med det i bagaget kan man säga att 2010 bara kan bli bättre. Inför 2010 värvade laget bland annat Jason Bay från Boston Redsox. Ett spännande förvärv som kanske gör 2010 till den säsong som Metsfansen hoppas på. Mets ägare Fred Wilpon är i alla fall optimistisk inför säsongen, vilket han redogjorde för i samband med träningen i lördags. Han beskrev också den föregående säsongen som ”torture” och jag kan inte annat än hålla med. Stackars Mets.

Tradition Field Fl, USA
Bild: Tradition Field, Florida (Mets hemmaarena under Spring Training) Foto: JoeCondon

MATCHEN
De första två inningarna på ett mycket blåsigt Tradition Field var poänglösa, men inte ointressanta.

I den tredje inningen fick Braves in en spelare. I samma inning fick Mets kastare, Elmer Dessens en boll på benet. Ouch! Jason Heyward har hittills spelat bra, en stulen bas i samma inning.

I femte inningen kvitterade Mets till 1-1 efter tre fina slag och en miss från Atlantas försvar. Mets Jesus Feliciano fick därefter in ett fint, långt slag som Atlantas försvar ganska lätt plockade, men det resulterade i att ytterligare en spelare kom in och direkt efteråt lyckades Mets få in ytterligare en spelare. Braves – Mets 1-3.

Sjunde inningen. 2-3. Ett poäng till Atlanta.

Åttonde inningen. Mets Russ Adams gör en homerun. 2-4.

Nionde inningen. NY Mets japanska förvärv Ryota Igarashi premiärkastade. Han skrev på ett tvåårskontrakt med Mets i december förra året. Matchen slutar 2-4. Mets vinner – utan att dra på sig några skador.

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s