YouTube. Lär dig spelet med Långben. Fånga bollen. Gayboll.

Inför den stundande säsongen bjuder Disney och Långben på en informativ och lärorik film som visar hur baseboll spelas. Lär dig regler och spelet i spelet. Håll till godo!

 

Ett annat intressant klick på Youtube är klippet här ovan där tv-kanalen CBS intervjuar Zack Hample som inte varit på en basebollmatch de senaste tretton åren utan att ha tagit med sig en boll hem. I intervjun avslöjar Zack sina bästa trick.

 

Sist men inte minst ett galet basebollrelaterat klipp från komedin Another gay movie.

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees, Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till YouTube. Lär dig spelet med Långben. Fånga bollen. Gayboll.

  1. P skriver:

    Precis när man misströstat helt och trott sig vara ensam här i landet om att förstå basebollens storhet och det viktiga i dagens basebolldebut hittade jag hit till din blogg! Har en egen liten nystartad blogg om samma ämne så om du har lite tid över är det bara att titta in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s