Vakt plundare Shea stadium. Underklädesfotboll / LFL = fotbollsintresse!

O´Shea vakt plundrade O´Shea

I veckan rapporterade flera NYC medier om en man som fått jobb som säkerhetsvakt på Mets gamla O´Shea Stadium som håller på att rivas. Hans jobb gick ut på att se till att stadion inte plundrades på minnessaker som kläder, stolar, skyltar och liknande under rivningsarbetet och den mörka delen av dygnet. Nu har mannen åkt fast och fällts för att själv ha plundrat stadion på just minnessaker. Domen mot mannen innebär också att han inte får beträda nya Citifield inom ett år. Läs mer

När gamla Yankee Stadium monterades ner lät man sälja av allt möjligt via Yankees.com och fortfarande finns mycket kvar att köpa. Det går att få sig en bit frystorkat gräs i glaskupa eller varför inte några stolar eller kanske till och med en hel bänkrad från dug out? Ja, det mesta går att få tag i för den som är beredd att öppna upp plånboken för billigt är det inte med memorabilia.

Lingerie Football League – LFL / Underklädesfotboll

Superbowl spelas på söndag – en jättehändelse för de som följt NFL-säsongen. Tyvärr har amerikansk fotboll aldrig riktigt fångat mitt intresse, inte förrän nu och då menar jag inte Superbowl! Nej, jag fick upp ögonen för något helt annat! Nämligen LFL – Lingerie Fotball League. Det är en damliga i amerikansk fotboll och alla matcher spelas i underkläder. Intresset för sporten har ökat enormt den senaste tiden, men flera artiklar de stora  tidningarna. Under pausen i Superbowl sänds en LFL match parallellt på en betal-tv kanal och intresset förväntas bli stort. Ett av de senaste CSI:NY avsnitten som nyligen sändes i USA handlade också om att en spelare i ligan blivit mördad.

Jag satte mig ner och tittade lite på en match och jag gillade det – verkligen! Inte för att de var klädda i underkläder (även om det var en trevlig bonus) utan för att de kämpade så jäkla hårt! De nätta tjejerna spelade målmedvetet och kämpade som tusan! Kontrasten mellan små nätta tjejer och en tuff sport som fotball gjorde att det kändes som en större bedrift är när redan stora män spelar fotball. Jag är hänförd!

New York har ett lag i LFL och det är New York Majesty.

Youtube: Höjdpunkterna från match mellan Philadelphia och New York

Fler artiklar om LFL:

New York Post – Lingerie Fotball: Los Angeles Temptation Team

Bleacher Report – All we are saying, is give Lingerie Fotball League a chance!

Metro Sverige – Underklädesligan gör succé i USA

E24.se Ny liga för underklädesfotboll

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s