Apple Ipad+MLB.tv=sant. Damon -> Winn. Kort NYC basebollhistorik.

Igår lanserade Apple sin stora Ipod som man valt att kalla…  …Ipad. Idag deklarerade man att man kommer att kunna abonnera på MLB.tv till sin Ipad, det är trevligt. Priset verkar bli från $99,95 för standardtjästen vilket är samma pris som för vanliga mlb.tv för persondatorer och Iphone. Nu återstår bara att se om Ipad är något att ha då det enda som synts och hörts om den är reklam och uttalanden från ett fåtal journalister som fått leka med den.

Ipad mlb.tv

Fortfarande inget nytt om Damon och Yankees, men eftersom man nyligen signat Randy Winn så är det högst osannolikt att Damon spelar för Yankees i år.

Randy har senast spelat i San Fransisco Giants. San Fransisco Giants är förresten ett lag med intressant historik. Laget var från början ett New York-baserat lag.

En kort tid i lagets begynnelse på sent 1800-tal hette det New York Gothmans, men snart bytte man namn till New York Giants. 1957 flyttade man laget till San Fransisco och bytte namn till Giants. Gissa om det fick en del New Yorkbor att gå i taket! En liknande historik har Brooklyn Dodgers som samma år flyttade till Los Angeles och bytte namn till Los Angeles Dodgers. En liten tröst var iallafall att New York Mets bildades i början på 1960-talet och då lät sig inspireras av färger och logotyper från Giants.

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s