Spelarförflyttningar. Yankees springtrainingpremiär 3/3 -2010 19:05 CET

Nu verkar de flesta spelarna som varit ute på den fria marknaden ha hittat nya lag. För Yankees så innebär det att…

YANKEES -> ANNAT LAG
Brian Bruney
gått till Washinton Nationals (WSH)
Melkby Cabrera
och Eric Hinske gått till Atlanta Braves (ATL)
Hideki Matsui
har gått till Los Angeles Angels (LAA)
Andy Pettitte
och kommer att vara hos Yankees ett år till. Hur det blir med Johnny Damon och Jose Molina återstår att se då han fortfarande är ute i det fria.

Personligen hoppas jag verkligen att Yankees på något sätt lyckas behålla Johnny Damon, men risken är väl att han spräcker Steinbrenners budget. Den spelare som jag kommer att sakna mest är utan tvivel Hideki Matsui som jag länge beundrat. Samtidigt är det bara att inse att han börjar bli till åren och det har visat sig i form av skador.

ANNAT LAG -> YANKEES

Nick Johnson kommer tillbaka till Yankees från Washington Nationals. Johnson spelade i Yankees mellan 2001-2003 och har därefter även roat sig hos Montreal Expos och Florida Marlins. Det ska bli intressant att se vad denna spelare kan prestera i Yankees kommande säsong.

Det mest intressanta spelarköpet tycker jag verkar vara Curtis Granderson från Detroit Tigers. Jag tror han har stor potential.  Välkommen till Yankees Curtis!

Fler spelare har köpts och sålts än dessa, hela hot stove listan finns på ”Hot stove”.


SPRINGTRAINING

Yankees första springtrainingmatch äger rum onsdagen den 3/3. Då spelar Yankees ”hemma” mot Pittsburgh PiratesSteinbrenner Field i Tampa, Florida. Matchen startar 19:05 CET och kommer att visas på MLB.tvSpring Training 2010

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees, Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s