Yankees Derek Jeter spelar in film med "Marky Mark"

Yankees Derek Jeter ska göra en cameo i en kommande film med Mark Wahlberg rapporterar bloggen Bombersbeat. I en bild från inspelningen kan man se Jeter som en dyster trashank. Han ska spela en karaktär som gått runt med ett basebollträ på gatan och därför blivit skjuten i benet av en polis spelad av Mark Wahlberg.

Jeter Wahlberg

Det här är inte första gången Derek Jeter har varit med på vita duken. I den åttonde säsongen av tv-serien Seinfeld spelar han sig själv i avsnittet ”The abstinence”. Jeter har även lånat sitt namn till flera tv-spel samt medverkat i en mängd andra basebollspel.

Nu återstår bara att se om filmen blir någon succé, kanske kan erfarne skådespelaren Wahlberg dela med sig av sina goda vibbar…

EDIT: Filmen finns ute sedan ett tag och heter ”The other guys

Annonser

Om Thomas

Har varit intresserad av baseball sedan slutet av 1990-talet, men spelar inte själv. I bloggen skriver jag om baseboll i Sverige, Europa och i USA, men främst Major League Baseball och då med inriktning på mitt favoritlag, New York Yankees.
Det här inlägget postades i baseboll, New York yankees, Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s